Pim van der Noll

CTO bij Appronto

“Domeinen van applicaties, systeemlandschappen en processen kun je soms moeilijk begrijpen. M.b.v. (door)vragen aan de experts van die domeinen begrijp ik hoe zaken samenhangen. De losse onderdelen zijn vervolgens opzichzelfstaand en simpel.”

 

Sessie – Voordeel behalen met low-code
De mogelijkheden om voordeel te behalen met low-code zijn eindeloos. In deze sessie geven Bas van der Horst en Pim van der Noll inzicht in 6 invalshoeken om voordeel te behalen met low-code. Zij illustreren deze invalshoeken met actuele praktijkvoorbeelden.

De invalshoeken die aan bod komen:

 1. Aanbieden van nieuwe producten & diensten
  Low-code maakt het heel makkelijk om snel nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken als IoT en kunstmatige intelligentie.
 2. Klanttevredenheid verbeteren
  Met portalen kun je zorgen voor een naadloze ketenintegratie, waardoor de gebruikerservaring enorm verbetert.
 3. Workflow gericht gaan werken
  Laat processen soepeler verlopen en haal grenzen tussen afdelingen weg.
 4. ‘Schaduw IT’ vervangen
  Vervang schaduw IT door professionele applicaties die compliant zijn. Ook maakt low-code het eenvoudig om je historische maatwerk applicaties, veelal opgezet als monoliet, vervangen door een op Microservices architectuur gebaseerde omgeving.
 5. Flexibiliteit in IT-landschap creëren én je datakwaliteit verhogen door de juiste integratiestrategie.
  Low-code biedt je een enorme flexibiliteit om snel applicaties te ontwikkelen. Daarmee creëer je flexibiliteit in je IT-landschap. Daarbij kun je de datakwaliteit verhogen. door de juiste integratiestrategie.