Bas van der Horst

Managing Director bij Appronto

Bas is medeoprichter van Appronto in 2013. Bas kwam in 2007 bij QlikTech om het kanaal te bouwen. Uiteindelijk groeide zijn verantwoordelijkheden uit naar 29 landen. Gepromoveerd tot Country Manager Benelux, heeft Bas alle marktsegmenten aangestuurd met 23 quota-carriers. Voordat Bas bij QlikTech kwam, werkte hij bij ADP waar hij de NA-markt aanstuurde en een nieuwe aanpak implementeerde om meer verkopen te winnen in deze zeer competitieve markt. Daarvoor was hij de algemeen directeur van The User Company, die hij herstructureerde, en een nieuwe product- en verkoopstrategie opstelde die in zeven maanden een bedrijfsomslag veroorzaakte. Bas studeerde Technische Bedrijfskunde in Eindhoven en volgde daarna een management traineeship bij IBM Global Services. Hij behaalde zijn MBA en ontwikkelde zichzelf in het ontwerpen en bouwen van virtuele gemeenschappen. Om zijn proefschrift werkelijkheid te laten worden, was Bas medeoprichter van zijn eigen bedrijf, factoryZOO / Vitamust, waar hij meerdere nieuwe ondernemingen ontwikkelde tot hij uiteindelijk zijn belang in 2002 verkocht.

 

Sessie – Voordeel behalen met low-code
De mogelijkheden om voordeel te behalen met low-code zijn eindeloos. In deze sessie geven Bas van der Horst en Pim van der Noll inzicht in 6 invalshoeken om voordeel te behalen met low-code. Zij illustreren deze invalshoeken met actuele praktijkvoorbeelden.

De invalshoeken die aan bod komen:

 1. Aanbieden van nieuwe producten & diensten
  Low-code maakt het heel makkelijk om snel nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken als IoT en kunstmatige intelligentie.
 2. Klanttevredenheid verbeteren
  Met portalen kun je zorgen voor een naadloze ketenintegratie, waardoor de gebruikerservaring enorm verbetert.
 3. Workflow gericht gaan werken
  Laat processen soepeler verlopen en haal grenzen tussen afdelingen weg.
 4. ‘Schaduw IT’ vervangen
  Vervang schaduw IT door professionele applicaties die compliant zijn. Ook maakt low-code het eenvoudig om je historische maatwerk applicaties, veelal opgezet als monoliet, vervangen door een op Microservices architectuur gebaseerde omgeving.
 5. Flexibiliteit in IT-landschap creëren én je datakwaliteit verhogen door de juiste integratiestrategie.
  Low-code biedt je een enorme flexibiliteit om snel applicaties te ontwikkelen. Daarmee creëer je flexibiliteit in je IT-landschap. Daarbij kun je de datakwaliteit verhogen. door de juiste integratiestrategie.