Peter Hendrix

Directeur sales en operations | Phact

Als directeur sales en operations worden mijn technische vaardigheden continu gecombineerd met commerciële elementen. Mijn dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit vertalen. Luisteren naar mensen en menselijke verhalen en vragen vertalen naar technische oplossingen voor bedrijfsresultaten. Het operationele deel van mijn geweldige baan heeft een dubbele missie:

Eén: het team stimuleren, activeren en motiveren zodat we de beste en meest creatieve oplossingen voor onze klanten kunnen creëren.

Twee: een brug bouwen tussen operationele uitdagingen en kansen van onze klanten en de technische oplossingen die we kunnen bieden. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat de eisen en wensen van onze klanten constant aansluiten bij wat we voor hen doen.

Mijn carrière begon als junior software engineer en groeide via senior software engineer, systeemarchitect projectleider en afdelingsmanager door naar mijn huidige baan. Vanwege mijn technische vaardigheden in combinatie met mijn natuurlijke sociale interesse in mensen, hun leven en doelen, voel ik me in vrijwel alle situaties op mijn gemak, of mijn gesprekspartners nu zakelijke besluitvormers of technisch onderlegde ingenieurs zijn.

Doen wat ik doe, met mensen met wie ik het doe, voor de mensen voor wie we het doen, motiveert me om mijn werk zo goed mogelijk te doen