Volkert Deen

Content director AG Connect.

Eveline Meijer

Eveline Meijer is sinds 2015 werkzaam als (tech)journalist. Na haar opleiding begon ze als freelancer en werkte ze onder meer bij Clipboard Publishing, AD.nl en Numrush. Aan het einde van 2019 begon ze ook als freelancer bij AG Connect, maar al snel maakte ze de keuze om daar als vaste redacteur aan de slag te gaan. Bij AG Connect schrijft ze over de IT-arbeidsmarkt en softwareontwikkeling.

Danny Mekić

Serie-ondernemer Danny Mekić (1987) is expert op het gebied van digitale transformatie, ondernemerschap, nieuwe business modellen, technologie en innovatie. Op vijftienjarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op en werd al snel uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Met zijn diepgaande kennis van technologie, management en het recht is Danny de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke adviseurs van diverse overheden en 40 van de 100 grootste organisaties in Nederland en daarbuiten.

Als ondernemer, investeerder en opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur daagt Danny talloze grote multinationals, overheden, MKB en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn. In zijn keynotes duidt hij de snelveranderende wereld, technologische ontwikkelingen en de kansen van innovatief ondernemerschap en digitale transformaties van startups en bestaande organisaties op een heldere en prikkelende manier. Daarnaast geeft Danny regelmatig gastcolleges, publiceert hij in kranten (o.a. The Economist, The Financial Times) en verschijnt hij als deskundige in de media.

Jan Veldhuis

Nadat Jan Veldhuis in 1993 zijn bachelor gehaald heeft op de HEAO Bedrijfsinformatica in Arnhem is hij als ontwikkelaar gestart binnen DataProcess. Gedurende zijn carrière binnen de IT sector heeft hij zich meer en meer gericht op het Application Managed Services domein in diverse functies als Service Manager, Project Manager en Delivery Manager. In 2019 heeft hij de overstap gemaakt van een commerciële sector naar het Rode Kruis, waar hij als Informatiemanager verantwoordelijk is voor de IV. Daarnaast is Jan al 8 jaar actief als vrijwilliger binnen het Rode Kruis, waar hij zich als projectleider inzet op diverse grote evenementen zoals de Giro, Serious Request en de Zwarte Cross.

Hans Hantson

Hans Hantson is Senior Director Business Development & Marketing bij AgilePoint sinds 2006 en was verantwoordelijk voor de oprichting van AgilePoint EMEA.

Hans is inmiddels meer dan 30 jaar actief in de wereld van digital business transformatie en dit op een internationaal niveau. Een no-nonsens en pragmatische aanpak, aangevuld met de nodige business expertise binnen de verschillende sectoren zijn de basis tot het succes van AgilePoint.

Maaike Stoops

Maaike woont in Rotterdam en volgde een master Strategic Product Design aan de TU Delft. Ze heeft een brede interesse in IT en wordt enthousiast van het inzetten van IT voor het creëren van waarde voor business en gebruiker. Als Lead/Senior Solution Advisor helpt ze top-500 klanten met het succesvol creëren van waarde middels innovatieve IT-projecten.

Jonathan Wigmans

Jonathan is UX Designer bij LINKIT en houdt van complexe problemen, concepten ontwerpen en onderzoek doen. Hij woont met zijn gezin in Hilversum en hij maakt  graag muziek. Jonathan deelt met LINKIT explorers graag zijn kennis en is voorvechter van het betrekken van Design in een vroeg stadium van elk project. Een Design Sprint is hier een goed voorbeeld van.

Hans Canisius

Hans Canisius helpt als CEO organisaties bij het ontwikkelen en verbeteren van hun kernprocessen met het USoft low-code digitaliseringsplatform. Hij combineert hierbij strategisch inzicht, visie en pragmatiek en weet zo bij klanten, partners en medewerkers altijd de juiste snaar te raken. Hij beschikt over 15 jaar ervaring op het snijvlak van operatie en IT bij nationale en internationale organisaties. Hans is afgestudeerd in Business Management & Technology en heeft een Master in International Business Strategy & Innovation.

Mohammed Ezzarfani

Mijn naam is Mohammed Ezzarfani en ik werk sinds kort als solution architect bij LINKIT. Ik zie de klanttevredenheid als topprioriteit en vind het belangrijk om altijd kwaliteit te leveren.
Geen quick fix oplossingen – maar denken in lange termijn.
Het geheim is om niet in tunnelvisie te denken,  maar op zoek te gaan naar oplossingen of deze zelf te creëren.

Frans-Willem Duijnhouwer

Na zijn studie Natuurwetenschappen en bedrijf & bestuur aan de Universiteit Utrecht is Frans-Willem Duijnhouwer zijn carrière gestart bij Capgemini als internetconsultant, waarna hij als ondernemer verder is gegaan in de IT. Via een startup in webarchivering en een rol als projectmanager bij Uselab, is hij samen met een compagnon een bedrijf gestart voor mobile app ontwikkeling, genaamd Mobile Agency. Daarnaast heeft hij een IOT-platform ontwikkeld en verkocht bij EasyIQ. In 2020 is Frans-Willem aan de slag gegaan bij USoft waar hij met oud-collega’s van Capgemini werkt binnen de sales afdeling. Met zijn brede kennis op ICT-gebied weet Frans-Willem, in zijn rol als pre-sales/business consultant, vertalingen te maken van specificaties naar oplossingen voor kernsystemen.