Phact

‘ICT in dienst van jouw onderneming’. Dat is onze missie; daar staan we voor. Door de ICT aan te passen aan bedrijfsprocessen en niet andersom, maken wij ICT binnen organisaties weer onzichtbaar, zodat onze klanten zich 100% kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Wij onderscheiden ons door onze mensen. Professionals die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT en betrokken zijn bij het succes van onze klanten. Hierbij zijn transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen leading.

Phact werkt agile en lean: wij ontwikkelen onze software in teams en werken met korte en overzichtelijke perioden met veel evaluatiemomenten. Bij ons geen ellenlange rapporten maar persoonlijk contact. In elk deelproces wordt iets gemaakt, opgeleverd en werkend gedemonstreerd. Dit deel wordt geëvalueerd en indien nodig kan direct worden bijgestuurd. Door deze continue verbetering worden risico’s beperkt en weten wij en de opdrachtgever dat we op de goede weg zitten. Dit alles maakt Phact dé one-stop-shop voor innovatieve totaaloplossingen.

 

Novulo

Software die meebeweegt met uw business! Op het Novulo application composition platform stellen organisaties geïntegreerde bedrijfsapplicaties samen die altijd aanpasbaar zijn. Maak een selectie uit een store met herbruikbare functionaliteit, ontwikkel nieuwe functionaliteit met de low-code ontwikkeltooling  en integreer dit automatisch tot één applicatie.
Zet in op ultieme wendbaarheid en ben in staat om het innovatietempo bij te benen. Bereik een ongekende ontwikkelsnelheid, continue optimalisatie van bedrijf en applicatie en volledige integratie van data en bedrijfsprocessen. Novulo biedt organisaties het fundament om strategische applicaties te moderniseren en continu te innoveren.  Het platform heeft zich bewezen in complexe en bedrijfskritische omgevingen bij meer dan 200 organisaties. Met het Novulo platform modeleren deze organisaties hun toekomst. Tot het klantportfolio horen onder andere AirFrance, Gemeente Enschede, Kamera Express en KLM.

AgilePoint

AgilePoint is uw one-stop-shop voor digitale transformatie

AgilePoint is het eerste, alles-in-één, intelligente procesautomatiserings platform voor de onderneming. Het AgilePoint-platform ondersteunt een flexibel bedrijfsmodel met als doel de operationele prestaties drastisch te verbeteren, de time-to-market te versnellen, de betrokkenheid van medewerkers te vergroten, innovatie te ontsluiten en de kwaliteit te verbeteren. We zijn een Platform-as-a-Service waarmee organisaties applicaties, workflows en processen kunnen creëren die operaties automatiseren of digitaal transformeren. Operaties kunnen tactisch of strategisch zijn. De industrie was formeel gericht op tactische operationele veranderingen, maar is nu verschoven naar een focus op strategische operationele veranderingen. Veel organisaties realiseren zich vandaag dat ze veel wendbaarder en veerkrachtiger moeten zijn tegen steeds veranderende markten. Niet alleen dat, maar soms is de markt, tegen de tijd dat de verschuiving is voltooid, al opnieuw veranderd en roept dit een nieuwe vraag op.

Bevorder de innovatie tussen teams. Zo kunnen projecten sneller ontwikkeld worden met lagere kosten (en zonder code) en kunnen teams experimenteren (agile sprints) zonder de last van traditionele IT-ontwikkelingsprojecten. Het platform is in staat de meest geavanceerde bedrijfsscenario’s af te handelen, inclusief de onvoorspelbaarheid van processen waarbij uitzonderingen de norm zijn. Dit omvat mens-tot-mens, mens-naar-systeem en systeem-naar-systeem.

Thinkwise

Thinkwise is in 2002 opgericht door Robert van der Linden en Victor Klaren met de filosofie om een ​​platform te bouwen dat nooit legacy zou kunnen worden. Dit geldt ook voor de eindapplicaties die gebouwd zijn met het Thinkwise platform.

Dit werd gedaan door de technologie te scheiden van de bedrijfslogica. In tegenstelling tot andere low-code providers, stelt het platform zijn klanten in staat om grote legacy-systemen samen met de meeste van zijn randapplicaties en schaduw-IT volledig te vervangen.

Citrix

Citrix helpt organisaties een consistente en veilige werkervaring te bieden, ongeacht waar het werk gedaan wordt – op kantoor, thuis of elders.

Onze digitale werkplekoplossingen geven elke medewerker de middelen en de ruimte die nodig is om zijn beste werk te doen.  En ons platform brengt gebruikerservaring, IT-flexibiliteit en beveiliging samen om innovatie, veerkracht en bedrijfscontinuïteit te bevorderen – terwijl de grenzen van geografie, apparaten, netwerken en zelfs de cloud worden opgeheven om een betere werknemerservaring te leveren.

LINKIT

LINKIT is opgericht in 1998. We hebben de afgelopen 6 jaar een transformatie doorgemaakt van een IT-sourcingpartner naar een strategische IT-innovatiepartner. We groeien snel en hebben nog grotere ambities. We lossen zakelijke uitdagingen van onze (potentiële) klanten op en onderscheiden ons in onze aanpak. We hebben alle kennis in huis om onze klanten te ondersteunen bij innovatie via ICT. Dit kunnen we doen met meer dan 100 zeer slimme engineers, verdeeld over onze 4 squads; OutSystems, Cloud & IoT, AI & Data Engineering en Fullstack. Dit stelt ons in staat om end-to-end-oplossingen te leveren binnen een breed expertisegebied: of het nu gaat om legacy-modernisering, optimalisatie van gebruikerservaringen, procesautomatisering of innovatie.