Beveilig je data in de Cloud, compliant en volgens Schrems II

Hoe zorgen organisaties tegenwoordig voor een sterke beveiliging van je gevoelige data in de Cloud? Voorkomen we datalekken en hou je hackers buiten de deur. Denk aan Compliance vraagstukken aan de hand van Schrems II uitspraak, speelt dit ook een rol in uw organisatie?

Iedere organisatie heeft tegenwoordig een hybride netwerkarchitectuur met cloudstrategie. Iedere organisatie wil graag haar cloudmigratie versnellen, echter zijn er ook risico’s en security-overwegingen om rekening mee te houden. Encryptie en bijbehorend keymanagement is de ‘sleutel’ tot succes voor de cloudstrategie voor nu en de toekomst. Data Protectie door Bring Your Own Key (Keymanagement) of Bring Your Own Encryption (Encryption) is een voorbeeld uit de praktijk voor Cloud Security. Daarnaast is het scheiden van je Encryptiesleutels van je Data het belangrijkste inzetbare middel op het gebied van cyberbeveiliging om het risico op datalekken te verkleinen, de impact te minimaliseren en daarnaast te voldoen aan de wet-en regelgeving zoals GDPR.

Deze sessie is geen product pitch maar geeft tips & tricks uit de praktijk door Mark Zwarthoed, Regional Sales Manager bij Thales Cloud Protection & Licensing