Beveilig je data in de Cloud, compliant en volgens Schrems II

Hoe zorgen organisaties tegenwoordig voor een sterke beveiliging van je gevoelige data in de Cloud? Voorkomen we datalekken en hou je hackers buiten de deur. Denk aan Compliance vraagstukken aan de hand van Schrems II uitspraak, speelt dit ook een rol in uw organisatie?

Iedere organisatie heeft tegenwoordig een hybride netwerkarchitectuur met cloudstrategie. Iedere organisatie wil graag haar cloudmigratie versnellen, echter zijn er ook risico’s en security-overwegingen om rekening mee te houden. Encryptie en bijbehorend keymanagement is de ‘sleutel’ tot succes voor de cloudstrategie voor nu en de toekomst. Data Protectie door Bring Your Own Key (Keymanagement) of Bring Your Own Encryption (Encryption) is een voorbeeld uit de praktijk voor Cloud Security. Daarnaast is het scheiden van je Encryptiesleutels van je Data het belangrijkste inzetbare middel op het gebied van cyberbeveiliging om het risico op datalekken te verkleinen, de impact te minimaliseren en daarnaast te voldoen aan de wet-en regelgeving zoals GDPR.

Deze sessie is geen product pitch maar geeft tips & tricks uit de praktijk door Mark Zwarthoed, Regional Sales Manager bij Thales Cloud Protection & Licensing

 

Demo: Low-code platform als ketenregisseur voor de Tesla onder de tractoren

OutSystems als digitale ketenregisseur

Tijdens de demo wordt getoond hoe snel een applicatie gebouwd kan worden op basis van een datamodel, externe bronnen en diverse schermen in het lowcode platform OutSystems.
Door de juiste architectuur te volgen door hergebruik van code kan direct een mobiele app gebouwd worden op hetzelfde fundament.
Iedereen kan hiermee aan de slag omdat er een volledig gratis versie is van het platform. Door het volgen van deze demo is de deelnemer achteraf in staat om eigen ideeën te testen en te valideren door ze daadwerkelijk te bouwen in de persoonlijke omgeving.

Demo: Digitale Transformatie via Enterprise Low Code

Ontdek hoe we een meer Agile Organisatie kunnen ondersteunen dmv. Enterprise Low Code

Tijdens deze demo leer je hoe je zelf een enterprise ready business applicatie kan bouwen. Hierbij krijg je inzicht in de opbouw van alle aspecten binnen een bedrijfsapplicatie. zoals interactie (forms), process ondersteuning, integratie, KPI’s en SLA’s. Gebaseerd op het Citizen Development Canvas Framework. Governance regulations, security en release management betrekken we hier ook bij. Ontdek hoe steeds meer bedrijven deze technologie gebruiken en zichzelf transformeren naar een meer agile onderneming.  In de demo bouwen we een applicatie vanaf nul en zoomen we in op enkele belangrijke bouwstenen die de basis vormen van een enterprise ready business applicatie. Hierbij wordt ook de samenwerking tussen Citizen Developer en IT toegelicht. Ook staan we stil bij de mogelijke fit-falls van een No code / Low code approach en hoe governance deze kan voorkomen.

Supercharged app development met OutSystems

Bouw een to-do app in 30 minuten

In deze demosessie laten we je ervaren hoe makkelijk en snel je apps kan bouwen in OutSystems, met weinig tot geen kennis over softwareontwikkeling. Als demonstratie van hoe eenvoudig dit wordt gedaan, gaan we samen met jouw input een ‘To Do’-app maken, waar allerlei taken worden toegevoegd en afgerond. Dit laat dus zien hoe je snel en simpel kan innoveren. Jij bepaalt samen met ons het resultaat van deze app. De sessie is interactief en we bouwen samen op basis van jouw input. De kennis die je tijdens deze demo opdoet, kun je zelf meenemen naar jouw bedrijf en laat een deel van het potentieel van OutSystems zien.

USoft Studio: Houd in natuurlijke taal controle over je bedrijfsregels

USoft Studio is dé oplossing om bedrijfsregels in natuurlijke taal te beschrijven. Daardoor waarborg je de kwaliteit van projecten en processen in real time. En dat stelt je in staat sneller dan ooit te zien of bedrijfsregels voldoen aan de eisen om succesvolle businessapplicaties te ontwikkelen. Frans-Willem & Mark nemen je mee in hoe USoft bedrijfsregels vaststelt in USoft Studio. Ze zullen de focus leggen op alle mogelijkheden die USoft Studio biedt voor ondersteuning van de gebruiker in SBVR en diagramming. Dit doen zij aan de hand van beelden en uitleg, zodat jij na een half uur weet hoe bedrijfsregels in natuurlijke taal dé input vormt voor implementatie in het platform.

Demo: Ga zelf aan de slag met een low-code platform

Het moderniseren van legacy software met een low-code platform voor kernapplicaties

Het enige low-code platform dat ontworpen is voor het bouwen van grote kernapplicaties (ERP, WMS, MRP etc.) in plaats van apps of randapplicaties. In deze sessie kun je zelf ervaren hoe je een bestaande legacy applicatie kunt ‘upcyclen’ naar het low-code platform van Thinkwise.

In deze interactieve sessie kun je zelf zien en ervaren hoe het is om te werken met het low-code platform. We behandelen onder andere het aanmaken van menu’s, schermtypes en het modelleren van procesflows. We behandelen de case van VDL Groep. VDL werkte al ongeveer dertig jaar met het eigen in RPG ontwikkelde Productie Besturings Systeem. Deze ERP-software was technologisch verouderd en niet meer geschikt voor toekomstige functionele uitbreidingen. Deze uitdaging was Thinkwise op het lijf geschreven en heeft de bestaande software gemoderniseerd en uitgebreid en VDL is nu klaar voor verdere en internationale groei.

Demo: Ontwikkel zelf binnen een uur een kernapplicatie

Snelle ontwikkeling van bedrijfssoftware door slim hergebruik van bewezen modellen

Ga zelf achter de knoppen zitten en binnen 1 uur kun je al een CRM applicatie live zetten. We nemen je mee in de case van een ambitieuze retailorganisatie. Tijdens deze demo zet je dan zelf een CRM-systeem op voor deze organisatie. In de demo-omgeving begeleiden we jou om tot een goed eindresultaat te komen. Je leert de store met bestaande componenten kennen en stelt uit deze componenten vervolgens een applicatie samen. We ontwikkelen samen een nieuw component in de low-code tooling en genereren en deployen de applicatie zodat je deze applicatie als eindgebruiker kunt verkennen. In het Novulo platform is alles erop gericht om bewezen componenten te hergebruiken en alleen te ontwikkelen waar dat de meeste toegevoegde waarde oplevert.

Act-Now op bedrijfskritische applicaties met 100% business focus

De druk op digitalisering is ongekend hoog. Organisaties moeten wendbaarder worden en nieuwe oplossingen sneller dan ooit kunnen leveren. Hierin hebben business en IT dezelfde belangen: versnellen en innoveren, zonder belemmeringen. Dit is waarom low-code is uitgegroeid tot een drijvende kracht voor transformatie. Maar de uitdagingen van morgen gaan verder nu de digitaliseringsdruk zich verplaatst naar de kern van de bedrijfsvoering. Wat als de voordelen van low-code ook beschikbaar komen voor complexe en bedrijfskritische systemen en zo helpt om complexiteit te vereenvoudigen en om transformatie en innovatie te versnellen? USoft is het low-code platform dat gespecialiseerd is in bedrijfskritische applicaties. Hans toont in zijn presentatie hoe USoft dat op een unieke wijze doet. Namelijk vanuit de bedrijfsregels van de organisatie, dus met 100% focus op de business. Van begin tot eind. Het resultaat: nieuwe oplossingen sluiten altijd precies en blijvend aan op de unieke eigenschappen van uw organisatie.

Meer business waarde met de volgende stap in low-code

Hoe zorg je dat de inzet van low-code de innovatie snelheid verhoogt en tegelijkertijd duurzaam is? Composable low-code is de volgende evolutie in het low-code domein. Deze variant verkleint het gat tussen zelf ontwikkelde software en pakketsoftware en is daarmee meer geschikt voor legacy vervanging en verbetert de kwaliteit van (citizen) development. Frank Wille neemt je aan de hand van verschillende cases mee in de wereld van composable low-code.
Hoor in deze sessie hoe:

  • Kiwa met citizen development de efficiëntie en kwaliteit van kernprocessen heeft verhoogd
  • Kamera Express met een geïntegreerd composable ERP internationale expansie faciliteert

Een klein tipje van de sluier. De sleutel tot succes zit in de juiste combinatie van hergebruik, low-code ontwikkeling en de integratie van dit samenspel. Sluit aan en hoor hoe deze organisaties met composable low-code hun business waarde vergroten.

Wat is de business case om aan de slag te gaan met low-code?

Organisaties die met low-code aan de slag willen, vinden het over het algemeen moeilijk keuzes te maken. Er verschillende platform aanbieders, allen met bepaalde voordelen en nadelen. Vaak zijn er niet-financiële redenen om de keuze te maken om naar low-code, zoals bijvoorbeeld een gebrek aan softwareontwikkelaars. De financiële business case wordt vaak erg high-level gemaakt, en is vaak gebaseerd op aannames en meningen, niet op feiten en data. Harold van Heeringen bespreekt in deze presentatie  de financiële aspecten die meegenomen kunnen worden in een beslissing om met low-code aan de slag te gaan.