USoft

USoft helpt organisaties om hun bedrijfsprocessen slimmer in te richten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van low-code software zijn wij toonaangevend in software voor bedrijfsautomatisering en risicomanagement.

We weten ook dat software voor organisaties geen obstakel mag zijn in de bedrijfsvoering – en al helemaal niet wanneer nieuwe wegen worden gezocht om exploitatie en productie beter in te richten. USoft geeft haar klanten de vrijheid om te innoveren, verrassende routes te ontdekken en businesskansen te benutten. Ons motto: explore new possibilities.

USoft biedt het beste platform om applicaties te ontwikkelen voor bedrijfskritische omgevingen. De basis is het concept van bedrijfsregels waarmee organisaties flexibeler, sneller en efficiënter werken aan hun doelstellingen. Dat doen we voor een groot aantal klanten, onder meer in de logistiek, luchtvaart, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en overheid.

USoft is een particulier bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland (Naarden) en een vestiging in Servië. We werken met verschillende implementatie- en kennispartners in een wereldwijd netwerk. Iedere partner brengt zijn specifieke branche en expertise in om het USoft platform en onze andere oplossingen te optimaliseren.

Onze aanpak is niet alledaags. We durven nieuwe wegen te bewandelen en stimuleren onze klanten om buiten de kaders te denken. De klant is altijd een onderdeel van het team; daarom vragen we van hen het lef om ons uit te dagen.

Klik hier om de bijdrage van Usoft te bekijken

Naar website