Spheeres

Best-practice overtreffen
Onze klanten onderscheiden zich met een sterke eigen visie op digitalisering van bedrijfsprocessen: ze weten wat er nodig is om processen maximaal te renderen voor hun klanten. Deze visionairs werken vaak niet vanuit de erkende best-practice waardoor onbuigbare standaardsoftware tekort schiet. Bijvoorbeeld door unieke en complexe processen, een dynamische bedrijfsomgeving of een snel groeiende organisatie. Onze missie is het realiseren van digitalisering binnen organisaties met dit soort uitdagingen. Met het Spheeres-platform wordt het mogelijk om bedrijfsapplicaties razendsnel te realiseren en door te ontwikkelen tegen lage kosten en zónder vereiste programmeerkennis. Klanten beslissen of ze de applicatie zelf willen ontwikkelen, of dat een van onze partners of consultants dit uitvoert.

Bedrijsprocessen als basis
Spheeres is een cloud-based ontwikkelplatform dat moderne, krachtige, flexibele en bedrijfsbrede oplossingen biedt. Hierdoor verbeteren organisaties hun productiviteit en serviceniveau aanzienlijk. De ontwikkelmogelijkheden van Spheeres zijn onderscheidend waardoor de low-coding zich uitstekend leent voor vrijwel alle markten en toepassingen. Spheeres heeft een basis met daarin volledig op elkaar aansluitende, in één pakket geïntegreerde deelapplicaties voor onder andere CRM, ERP, productie- , project-, inkoop-, verkoop-, case- en workflow- management.

Hoe starten met Spheeres?
In samenwerking met de klant wordt door het Spheeres-team een database en userinterface opgebouwd. Deze is volledig toegespitst op de werkprocessen van een klant. Door de grafische configuratiemogelijkheden en optimale samenhang tussen database en userinterface wordt in recordtempo een tailor-made bedrijfsapplicatie op poten gezet. Vervolgens kan het systeem via diverse wizards nog eindeloos worden uitgebreid met query’s, templates, kanbans en planning tools.

 

Naar website