Novulo

Opgericht om het verschil te maken
Wij geloven dat organisaties zélf weten welke software ze nodig hebben om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Waarom werken we met pakketten met missende of overbodige functionaliteit? Waarom vinden we het wiel opnieuw uit met dure softwareontwikkeling? Waarom kunnen organisaties niet zelf hun bedrijfssoftware samenstellen? Wij bieden deze mogelijkheid.

Nieuwe generatie low code
Het Novulo prescriptive low code platform combineert herbruikbare best-of-breed oplossingen met snelle softwareontwikkeling. Wij bieden u hiermee de mogelijkheid bedrijfssoftware samen te stellen zoals men apps selecteert op een telefoon. Alle bedrijfsprocessen kunnen worden geïntegreerd in een allesomvattende oplossing en data stroomt zonder problemen door elk proces. Dankzij de ingebouwde architectuur van het Novulo platform is uw applicatie volledig geïntegreerd, makkelijk te beheren en behoren API’s en interfaces tot de verleden tijd. Dit onderscheidt het platform van Novulo van traditionele low code-platforms. Én het draagt bij aan drastische verbeteringen van de ontwikkelsnelheid, beheersbaarheid en toekomstbestendigheid van uw applicatie.

Klaar voor de toekomst
Met het platform van Novulo wordt u nooit door technologie beperkt. De ingebouwde architectuur, herbruikbaarheid van best-of-breed oplossingen en low code ontwikkelmogelijkheden, stellen u in staat uw toekomst op een eigen manier vorm te geven op één software platform dat u nooit beperkt en innovatie initieert. Deze aanpak biedt het fundament om strategische applicaties te moderniseren en continu te innoveren.

Bewezen in de praktijk
Het platform heeft zich bewezen in complexe en bedrijfskritische omgevingen bij meer dan 200 organisaties. Met het Novulo platform modelleren deze organisaties hun toekomst en zijn zij in staat de bedrijfsvoering dagelijks te verbeteren. Tot het klantportfolio horen onder andere AirFrance, Gemeente Enschede, Kamera Express en KLM.

 

Novulo was ook partner tijdens de Low-Code No-Code Week.

Hier kun je de presentatie in PDF van Frank Wille nalezen.

Podcast Novulo

Naar website